Estrena de l’espai de «l’Entrenador» al Directe 4.0 de Radio 4, amb Andreu Gatuellas, Xantal Llavina i Bruno Sokolowicz.

Perquè la vida també és un esport d’alt rendiment i cal aprendre a recuperar la nostra energia i entrenar la nostra intel·ligència emocional, per tal de tenir millors resultats a la vida i ser una mica mes feliços.

Amb la inestimable companya de dos grans de la radio: Xantal Llavina i Bruno Sokolowicz, volem oferir un espai de reflexió i creixement personal que sigui útil a la gent per «entrenar» habilitats i competencies de vida. Habilitats i competencies que et poden aportar mes satisfacció personal i millors resultats professionals.

Des de la filosofia del lideratge personal i el mètode del coaching oferim en aquest espai informació, reflexions i eines per tal de ser la millor versió de nosaltres mateixos i millorar les nostres relacions amb nosaltres mateixos i amb els altres.

Perquè la vida costa i de vegades fa pujada, i “potser no podem escollir les circumstancies que ens toca viure, però sempre, sempre podem escollir com respondre a les circumstancies” i ningú ens pot prendre aquesta llibertat.

Bona tarda i bona sort.

Andreu Gatuellas

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share